Verslagen en foto’s

Via de menubalk of via de links onder de plaatjes kunt u naar de verslagen en foto’s van de activiteiten van de vereniging scrollen.

Maar er is meer!

Er bestaat ook de mogelijkheid om zelf een verslag te maken van iets dat u bezig houdt of wat u wilt delen met uw medeleden. Die plek is dus ingeruimd voor alle leden en geeft onze de leden de gelegenheid haar of zijn betrokkenheid en bevindingen rond de KBO afdeling Woerden te beschrijven.

We stellen het niet alleen op prijs als u verhalen over de KBO schrijft, maar zeer zeker ook over uw wetenswaardigheden waarin uw levenservaring en levenswijsheid tot uiting komt.

Scrol naar beneden en u komt bij een formulier waarin u uw bericht kunt schrijven of waarmee u een bestand kunt uploaden. De berichten worden via Henk Rombout (de webmaster) op uw KBO-Woerden site gepubliceerd. Ook uw foto’s of zelf gemaakte filmpjes zijn zeer welkom.

Natuurlijk kunt u uw bericht ook via de post of via een e-mail aan het secretariaat sturen. Zij zullen zorgen dat het op de site wordt geplaatst. Kijk op ‘contact‘ voor het adres.

  Aan:

  Kies hieronder voor welke rubriek u iets wilt melden

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht


  You cannot copy content of this page