Services Unie KBO

De landelijke services worden vanuit de KBO-PCOB georganiseerd.

Hierbij betreft het tal van voordeeltjes of informatie die speciaal op senioren is gericht:

KBO-PCOB kent telefonische hulpdiensten, de Servicetelefoon, Pensioentelefoon en Juristentelefoon dat per 1 juni 2018 gewijzigd is in: 030 – 3400 655

Jarenlang hebben we voor deze telefoondiensten een 0900-nummer gebruikt. Om de toegankelijkheid van deze telefoondiensten laagdrempeliger te maken en de kosten voor de beller te verlagen, hebben wij per 1 juni 2018, het telefoonnummer gewijzigd.

Naar dit nummer belt u tegen het reguliere tarief; de extra kosten die u betaalde voor het 0900-nummer vervallen. Op deze manier verbeteren we de service voor onze leden.

U kunt de Service-, Juristen- en Pensioentelefoon bellen met vragen op het gebied van wonen, zorg, welzijn, gezondheid en juridische zaken. Ons telefoonteam staat u persoonlijk te woord en helpt u graag.

  • Maandag t/m donderdag 10.00 – 13.00 uur Servicetelefoon;
  • Woensdag en donderdag 13.00 – 15.00 uur Pensioentelefoon;
  • Woensdag en donderdag 13.00 – 15.00 uur Juristentelefoon.

Tien keer per jaar ontvangt u het “Magazine KBO-PCOB”;

De vrijwilligers van de KBO Woerden gaan door weer en wind op pad om er voor te zorgen dat u dit lezenswaardige blad, samen met de nieuwsbrief, in uw brievenbus krijgt.

Voor de verschijningsdatums van het Magazine klikt u op deze link

Vrije tijd & ontspanning

Een website hoeft niet alléén maar informatief te zijn. Éven een momentje van ontspanning en ‘leuke dingen’: die vindt u terug in het menu-tje dat u op deze pagina vindt.

Houd dit deel van de website in de gaten, zeker als u een trouwe Magazine-lezer bent. U vindt hier onder andere leuke en leerzame aanvullingen op het voor u vertrouwde ledenmagazine! Vergeet ook niet om uw vrienden en familie een e-card te sturen en te laten weten dat u aan ze denkt. Of plaats een advertentie als u af wilt van spullen die anderen wellicht goed kunnen gebruiken.

Kleine moeite, groot plezier!

U kunt via inkoopcombinatie ‘KBO-PCOB voordeel‘ gebruik maken van kortingen op diverse producten en diensten, zoals bijvoorbeeld: uw energierekening, telefonie en reizen

De Unie KBO biedt haar leden in samenwerking met ZilverenKruis, een collectieve ziektekostenverzekering aan.

Als u zich als Panellid aanmeldt kunt u er van op aan dat uw belangen optimaal behartigd worden. Daarbij staan we ook open voor uw gedachten en mening! Wilt u meedenken? Meldt u zich dan aan als “Panellid“. U krijgt dan regelmatig een enquêteformulier in te vullen waarin u kunt aangeven hoe u over een actueel onderwerp denkt.

You cannot copy content of this page