Nieuwsbrief 04 2017

Print Friendly, PDF & Email
Nieuwsbrief voor leden

Jaargang 20 nr. 4, april 2017
Secretariaat: Warmoeshof 3,3441 EP, Woerden
Telefoon 0348-420754 of secretariaat.kbowoerden@gmail.com
IBAN nr: NL22 INGB 0009434135 t.n.v. KBO Woerden

Wilt u de nieuwsbrief in z’n geheel downloaden of printen klik dan Nieuwsbrief 04 2017.[fruitful_sep]

Van het bestuur

Overlijden Arie van Riet.

Onze vice-voorzitterWe zijn geschrokken en verbijsterd door het overlijden van Arie van Riet, onze plaatsvervangende voorzitter.

We zullen zijn humor en doortastende optreden geweldig missen.

We wensen zijn familie veel sterkte toe bij het verlies van hun vader en grootvader.[fruitful_tabs type=”accordion” width=”100%” fit=”false”][fruitful_tab title=”Wel en Wee”]
Het ‘Wel’: er was de maand geen ‘Wel’ te melden.

Het ‘Wee’: Naast het overlijden van onze plaatsvervangende voorzitter Arie van Riet hebben we ook gelezen dat op 16 april ons lid Wout van Es is overleden. We wensen ook zijn familie veel sterkte toe bij dit verlies.

[/fruitful_tab]
[fruitful_tab title=”Activiteitenagenda”]

  • 4 mei: Kaarten met de prijsuitreiking, Locatie Parochizaal;
  • 9 meil: Wandelen met Gini, Startpunt: In overleg met Gini 0348-415534;
  • 10 mei Voorjaarsdagtocht naar Diepenheim Reiscommissie;
  • 18 mei Zomerklaverjassen Parochiezaal;
  • 13 juni Wandelen met Gini, Startpunt: In overleg met Gini 0348-415534;
  • 22 juni Zomerklaverjassen Parochiezaal;
  • 24 juni t/m 1 juli Vakantieweek in Hotel het Landhuis in Oldenzaal.

Kijk voor alle activiteiten eens in de Activiteitenkalender[/fruitful_tab][fruitful_tab title=”Dagtocht 10 mei naar Diepenheim”]

De gezamenlijke reiscommissie van Kamerik en Woerden organiseert op 10 mei een dagtocht naar 200 jaar koninkrijk in Diepenheim. Bij de Nestor vindt u de informatiefolder en de telefoonnummers waar u zich kunt opgeven.

Of download het formulier om u aan te melden:
KBO dagtocht 10 mei 2017 – Diepenheim 200 jr Koninkrijk
[/fruitful_tab][fruitful_tab title=”Klik & Tik”]Is een cursus voor mensen zonder of met heel weinig ervaring met computers en internet.
Wilt u meer informatie of meedoen aan een cursus? Bel 0348 – 418354 of mail naar: taalhuis@regiobibliotheekhetgroenehart.nl of kom langs in de Bibliotheek.
www. reqiobibIiotheekhetgroenehart.nl/taalhuis. [/fruitful_tab][fruitful_tab title=”De jaarplanning”] Op deze website vindt u de planning van de activiteiten voor het hele jaar 2017. U kunt dit overzicht bekijken en/of printen om het op uw prikbord plakken.[/fruitful_tab][fruitful_tab title=”Het bestuur zoekt”]

Het bestuur gaat naarstig opzoek naar nieuwe bestuursleden die de lege plekken kunnen opvullen. Denkt u erover om het team te versterken, stuur dan uw CV naar het secretariaat.

Niet alleen voor een bestuursfunctie worden vrijwilligers gezocht! Ook op andere gebieden kan de KBO Woerden versterking gebruiken:

De Webmaster zoekt:

We zijn zover: Onze nieuwe website is ‘life’!
Wat merkt u daarvan? Eigenlijk niets! In elk geval blijft de website op www.kbowoerden.nl te zien.

Als u dit adres intypt zult u zien dat de opmaak en menustructuur duidelijk is veranderd.
De activiteitenkalender is overzichtelijker, de opmaak is moderner en er komt meer informatie op de website te staan. Bovendien wordt het mogelijk om, als lid, op geplaatste artikelen te reageren of zelf een artikel te schrijven en te publiceren. Zo wordt de website dus niet alleen als informatie gebruikt maar kunt u ook zelf invloed op de inhoud uitoefenen.
Omdat deze mogelijkheid, maar ook de toekomstige uitbreiding van mogelijkheden, de webmaster meer tijd zal gaan kosten, zoeken wij iemand die affiniteit heeft met computers en een back-up en ondersteuning voor Henk wil zijn.
Vindt u het leuk om, als vrijwilliger, voor de vereniging iets te doen en bent u handig met computers of wilt u dat wel beter onder de knie krijgen: Meld u dan aan bij het bestuur.

Belastinginvulhulp (HUBA)

Voor het belastingproject van de ouderenorganisaties, zijn we op zoek naar leden van deze bonden die voor andere leden de belastingaangiftes en eventueel aanvragen dan wel wijzigen van zorg- en huurtoeslag willen verzorgen. Het project is een samenwerkingsverband van KBO, PCOB en ANBO. Denkt u dat dit een geschikte tijdsbesteding voor u is, neem dan s.v.p. contact op met de penningmeester van het KBO Jos Meijer, telefoon 0348-413201[/fruitful_tab] [/fruitful_tabs]

You cannot copy content of this page