Nieuwsbrief 03 2017

Print Friendly, PDF & Email
Nieuwsbrief voor leden

Jaargang 20 nr. 3, maart 2017
Secretariaat: Warmoeshof 3,3441 EP, Woerden
Telefoon 0348-420754 of secretariaat.kbowoerden@gmail.com
IBAN nr: NL22 INGB 0009434135 t.n.v. KBO Woerden

Wilt u de nieuwsbrief in z’n geheel downloaden of printen klik dan nieuwsbrief-03-2017.[fruitful_sep]

Van het bestuur

Wat hebben we genoten.
Een lustrumviering van onze vereniging in De Dam.

Eerst om twaalf uur de algemene ledenvergadering, gevolgd door een uitstekende lunch verzorgd door de dames van De Dam en om 14:00 uur een optreden van John ter Weyden die ons vermaakte met zijn programma van Derby tot Neefs.

ln de pauze een kleine hartversterking waaronder heerlijke bitterballen.

Opmerking: Wilt u nogmaals van John genieten? Klik dan op de volgende link, zoek dan een leuk liedje uit zijn repertoire en luister naar zijn stem:  discografiegeluid[fruitful_tabs type=”accordion” width=”100%” fit=”false”]
[fruitful_tab title=”Wel en Wee”]
Het ‘Wel’: We heten de dames Kamerbeek en Sluis van harte welkom bij onze vereniging. We vertrouwen erop dat u.zich snel thuis zult voelen.

Het ‘Wee’: Er was deze maand gelukkig geen ‘wee’ te melden.

[/fruitful_tab]
[fruitful_tab title=”Activiteitenagenda”]

  • 23 maart: 7de ronde klaverjascompetitie, locatie Parochiezaal;
    LET OP: gewijzigde aanvangstijd
  • 11 april: Wandelen met Gini, Startpunt: In overleg met Gini 0348-415534;
  • 13 april: Presentatie over Diabetes, locatie De Dan;
  • 20 april: 8de ronde klaverjascompetitie, locatie Parochiezaal;;
  • 4 mei: Kaarten met de prijsuitreiking, Locatie Parochizaal.

Kijk voor alle activiteiten eens in de Activiteitenkalender[/fruitful_tab][fruitful_tab title=”Benefietconcert Jostiband voor ouderen”]

In het kader van het 50-jarig bestaan van zowel de Lionsclub als de Jostiband verzorgt de Lionsclub op 25 maart 2017 een benefietconcert van de Jostiband voor ouderen.

Dit concert zal plaatsvinden in de Schulenburch, Overstek 2 te Kamerik.
Aanvang 15.00 uur , zaal open om 14.00 uur.
[/fruitful_tab][fruitful_tab title=”Klik & Tik”]Is een cursus voor mensen zonder of met heel weinig ervaring met computers en internet.
Wilt u meer informatie of meedoen aan een cursus? Bel 0348 – 418354 of mail naar: taalhuis@regiobibliotheekhetgroenehart.nl of kom langs in de Bibliotheek.
www. reqiobibIiotheekhetgroenehart.nl/taalhuis. [/fruitful_tab][fruitful_tab title=”De jaarplanning”] Op deze website vindt u de planning van de activiteiten voor het hele jaar 2017. U kunt dit overzicht bekijken en/of printen om het op uw prikbord plakken.[/fruitful_tab][fruitful_tab title=”Vrijwilligers gezocht”]

De Webmaster zoekt:

We zijn zover: Onze nieuwe website is ‘life’!
Wat merkt u daarvan? Eigenlijk niets! In elk geval blijft de website op www.kbowoerden.nl te zien.

Als u dit adres intypt zult u zien dat de opmaak en menustructuur duidelijk is veranderd.
De activiteitenkalender is overzichtelijker, de opmaak is moderner en er komt meer informatie op de website te staan. Bovendien wordt het mogelijk om, als lid, op geplaatste artikelen te reageren of zelf een artikel te schrijven en te publiceren. Zo wordt de website dus niet alleen als informatie gebruikt maar kunt u ook zelf invloed op de inhoud uitoefenen.
Omdat deze mogelijkheid, maar ook de toekomstige uitbreiding van mogelijkheden, de webmaster meer tijd zal gaan kosten, zoeken wij iemand die affiniteit heeft met computers en een back-up en ondersteuning voor Henk wil zijn.
Vindt u het leuk om, als vrijwilliger, voor de vereniging iets te doen en bent u handig met computers of wilt u dat wel beter onder de knie krijgen: Meld u dan aan bij het bestuur.

Belastinginvulhulp (HUBA)

Voor het belastingproject van de ouderenorganisaties, zijn we op zoek naar leden van deze bonden die voor andere leden de belastingaangiftes en eventueel aanvragen dan wel wijzigen van zorg- en huurtoeslag willen verzorgen. Het project is een samenwerkingsverband van KBO, PCOB en ANBO. Denkt u dat dit een geschikte tijdsbesteding voor u is, neem dan s.v.p. contact op met de penningmeester van het KBO Jos Meijer, telefoon 0348-413201[/fruitful_tab] [/fruitful_tabs]

You cannot copy content of this page