Nieuws

Een verzameling van al het nieuws op deze website

Open de rubrieken en klik op de afbeeldingen: u wordt doorgeleid naar de juiste pagina.
grid-1511497_640

De nieuwsbrieven

Elke keer dat het ‘Ledenmagazine KBO-PCOB’ bij u in de bus valt zit er een nieuwsbrief bij. Soms gaat de nieuwsbrief ook vergezeld van informatie over en een aanmeldingsformulier voor een activiteit. Klik op de afbeelding en u wordt doorgeleid naar de pagina waarop de nieuwsbrieven zijn te lezen of te downloaden.


petit-fours-1566258_640

De verslagen en foto’s van activiteiten

Vaak worden van activiteiten leuke verslagen en foto’s gemaakt. Bovendien is er ook een mogelijkheid, om via deze website, een bericht te uploaden.
Klik op de afbeelding en u wordt doorgeleid naar de pagina waarop deze zijn te lezen en te bekijken.


hands-1369316_640

Wat onze leden schreven

Naast de verslagen van de activiteiten bestaat er, voor de leden, ook de mogelijkheid om hun eigen verhalen en wetenswaardigheden op deze website te laten plaatsen. Klik op de afbeelding en u wordt doorgeleid naar de pagina waarop kunt lezen wat onze leden schreven of waarop u kunt zien hoe u een eigen bericht kunt uploaden.


tree-200795_640

He, dat is leuk!

Op de pagina ‘He, dat is leuk!’ staan allerlei zaken die voor onze doelgroep interessant zijn. Zo is er iets te vinden over uw tuin maar ook is er iets te koop of zijn er filmpjes te vinden (bijvoorbeeld over “Bewegen”. Klik op de afbeelding en u wordt doorgeleid naar de juiste pagina.


success-1093892_640

De jaarverslagen

Zoals in de statuten van de vereniging is vastgelegd moet het bestuur van de vereniging elk jaar verantwoording afleggen over het ‘reilen en zeilen’ van de vereniging. Daartoe wordt een jaarverslag gepubliceerd. Klik op de afbeelding en u wordt doorgeleid naar de pagina waarop deze zijn te lezen.


arrows-544376_640

Links naar interessante websites

Er is op internet veel informatie voor onze doelgroep te vinden.

Klik op foto en u komt op een pagina met links naar organisaties voor informatie over onderwerpen die u wellicht interessant vindt.

You cannot copy content of this page