Interessante links

woerden-stadswapen-nieuwOmschrijvingen van een deel van de informatie die beschikbaar is op de site van o.a. de gemeente Woerden
www.woerden.nl/zorg-voor-elkaarDe Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) regelt dat iedereen kan blijven meedoen aan de maatschappij en zelfstandig kan blijven wonen. Het gaat meestal om mensen met een beperking door ouderdom, handicap of psychische problemen. Maar iedereen kan in een situatie terecht komen waarin extra hulp welkom is.
www.woerdenwijzer.nlWelzijnsorganisaties
Binnen de gemeente zijn er verschillende organisaties die zich inzetten voor mensen die minder zelfredzaam zijn. Klik op de link voor de verschillende organisaties.
WMO-voorzieningen_WoerdenHulp op maat.
Soms is deelname aan een ondersteunende activiteit of ondersteuning van een vrijwilliger niet voldoende, maar heeft u een voorziening nodig zoals een rolstoel of woningaanpassing. Daarvoor kunt u terecht bij de gemeente.
LaaginkomenTegemoetkoming zorgkosten bij laag inkomen.
Als je een relatief laag inkomen hebt, zijn er verschillende regelingen en voorzieningen waar je gebruik van kunt maken om je een financiële steun in de rug te geven. De overheid en de gemeente kunnen je hierbij helpen.
Welzijn WoerdenWelzijn Woerden is dé partner in het sociaal domein in de gemeente Woerden.

Wij versterken het welbevinden van mensen die een steuntje in de rug nodig hebben. Daarnaast ondersteunen wij inwoners die zich voor een ander in willen zetten. Met onze diensten en activiteiten bieden wij een helpende hand zonder het roer over te nemen.

LET OP!!!

De dienstverlening van Welzijn Woerden wordt in de loop van 2019 anders georganiseerd. Welzijn Woerden gaat met ingang van 2 april 2019 over in 'Hart voor Woerden'.
Ook de website van Welzijn Woerden wordt in een paar stappen aangepast.
Omschrijving van de informatie die u kunt vinden bij de organisatie waarheen de link u stuurt
ZilverenKruis | AchmeaVerkozen tot beste zorgverzekeringssite 2014
Van alle zorgverzekeraars biedt Zilveren Kruis de beste online service én het beste afsluitproces voor een nieuwe verzekering, aldus onderzoeksbureau WUA!.
FBTO.nl-zorgverzekeringZorgverzekering van FBTO
Met de FBTO Zorgverzekering kies je zelf wanneer je wel en niet aanvullend verzekerd bent. Dat doe je met aanvullende modules. Je betaalt dus niet het hele jaar voor een uitgebreid aanvullend pakket. Je verzekert alleen wat je kiest.
Bioscoop WoerdenAnnexCinema, de bioscoop in Woerden, is zowel per fiets als met de auto makkelijk te bereiken. Ook per openbaar vervoer zijn zij goed te bereiken.
klooster WoerdenHet Klooster is een unieke plek in Woerden, waar kunst en cultuur samenkomen.
Iedereen kan er kennismaken met alle vormen van theater, muziek en dans.
indebuurt WoerdenDagelijks het laatste nieuws, sportnieuws en zakelijk nieuws uit jouw regio. Tevens een uitgaansagenda, weerbericht en columns.
50plusserOntmoet mensen, discussieer mee en deel je interesses op het grootste Nederlandstalige sociale netwerk voor 50-plussers.
Stel uw hulpvraag over welzijn, zorg of ondersteuningHet is vervelend als u niet of niet meer in staat bent zelf bepaalde problemen op te lossen. In veel gevallen kunt u een beroep doen op de mensen uit uw directe omgeving, maar dat lukt lang niet altijd om wat voor reden dan ook. Dan is het fijn dat u kunt terugvallen op ons, op organisaties in Woerden en wijde omgeving die u vrijwilligershulp bieden.
KBO-voordeel voor U!Voordelen voor u! Profiteer van uw Unie KBO lidmaatschap. Wij bieden u op deze website diverse exclusieve voordelen.

You cannot copy content of this page