Hé, dit is leuk!

Hier vindt u zaken die voor u interessant kunnen zijn

Er wordt in deze rubriek alleen een berichtje geplaatst. Bemiddeling over, en/of tussen, degene die iets plaatsen in deze rubriek, in welke vorm dan ook, behoort niet tot de taak van de webmaster. KBO Woerden is niet aansprakelijk voor schade of ongemakken die voortkomen uit geplaatste advertenties en/of links in deze advertenties.”

Aangeboden

Nel Compier heeft verschillende puzzels van minimaal 500 stukjes, die zij wil opruimen. Bel haar op telefoon: 41 90 69 en zei zal u zeggen hoe u ze in uw bezit kunt krijgen.

Wellicht is het ook een idee om onderling de puzzels te ruilen!?

Te koop

Wie heeft er iets te koop aan te bieden? Gebruik deze rubriek ook om iets aan te bieden!

Gevraagd

Wie heeft ……….?

Heeft u iets te vragen? Gebruik dan deze rubriek!
U kunt bijvoorbeeld iets aan het bestuur of aan het secretariaat vragen; maar u kunt ook aan de webmaster vragen om iets in deze rubriek te zetten.
Zo kan het zijn dat u iets zoekt dat u ergens anders niet kunt vinden.
Om dit soort vragen te stellen gebruikt u het formulier aan de onderzijde van deze pagina.

Maatje

Wie heeft er behoefte aan een maatje om leuke dingen mee te doen? Gebruik deze rubriek om iemand te zoeken waar u iets leuks mee kunt gaan doen.
Om zo’n maatje te zoeken kunt u het formulier aan de onderzijde van deze pagina gebruiken. Zend uw vraag naar de webmaster en hij zal uw verzoek op deze website plaatsen.

Let op! Ook de Unie KBO kent een rubriek: Vraag & Aanbod.
Kijk er eens naar!Wellicht is er iets van uw gading bij! www.uniekbo.nl/vrije-tijd/vraag-en-aanbod/

Welkom bij Meer Bewegen!

‘Meer Bewegen’!
Dat is de naam van de campagne van de Unie KBO in samenwerking met ex-atlete Olga Commandeur. Een campagne waarin u vooral dingen kan doen waar u energie van krijgt en… die u bovenal leuk vindt om te doen!

Video-oefeningen Laat u in 4 beweeg oefeningen inspireren door Olga Commandeur!

Vanuit de ledenadministratie is de wens naar voren gebracht om ook, voor zover aanwezig en voor zover u daar bereid toe bent, uw email adres door te geven. Mogelijk dat wij daar in de toekomst gebruik van zullen maken om u sneller op de hoogte te brengen van ontwikkelingen binnen onze vereniging.

1. E-mail adressen:

2. Reacties van leden: Laat onze webmaster eens weten wat u van uw website vindt:

 • Welke informatie vindt u interessant?
 • Vindt u uw website overzichtelijk of mist u nog bepaalde zaken?
 • Ook willen wij graag uw e-mail adres ontvangen zodat wij u voor alle leuke dingen, die het bestuur of de activiteitencommissie, te melden hebben u snel kunnen benaderen: Stuur uw e-mail adres op aan de ledenadministrateur André Agterberg en hij zorgt ervoor dat het in het nieuwe KBO-Leden systeem komt te staan. Zijn e-mail adres is: leden.kbowoerden@gmail.com

3. Verder is te melden dat:

 • Het aantal bezoekers neemt gestaag toe;
 • Veel bezoekers aan onze website vinden ons direct;
 • De meeste bezoekers komen via de ‘Home’ pagina binnen maar ook de pagina’s: ‘Activiteiten’ en ‘Verenigingsnieuws’ trekken veel bekijks;
 • Regelmatig komen er via de website ook aanmeldingen voor een nieuw lidmaatschap binnen. Ook dat is dus een middel om nieuwe leden te werven;
 • Elke maand worden de standen van de klaverjascompetitie op de website vermeld zodat men de onderlinge strijd voor de eerste prijs goed kan volgen;
 • Berichten en foto’s over evenementen zoals de vakanties en de kerstviering zijn op de website te vinden maar ook verhalen over de wandelingen met Gini zijn leuk om te lezen.

Kies hieronder aan wie u een bericht wilt sturen, los de rekensom op en klik vervolgens op de knop “verzenden”.

  Uw naam (verplicht)*

  Uw e-mail (verplicht)*

  Onderwerp

  Uw bericht

  Om zeker te weten dat uw bericht niet van een robot komt lost u, alvorens op de verzendknop te drukken, de onderstaande som op:

  You cannot copy content of this page