Andre Agterberg stelt zich voor

Print Friendly, PDF & Email

Beste KBO Woerden leden,

Ik zal mij even voorstellen:  Mijn naam is André Agterberg.

Andre Agterberg (2)
André Agterberg

Ik doe sinds een paar maanden de ledenadministratie van KBO Woerden. Ik heb het overgenomen van Peter Bakker die mij ook zoveel mogelijk ingewerkt heeft. Peter is n.l. verhuisd en vroeg mij of ik er zin in had om zijn functie over te nemen. Daar heb ik niet lang over nagedacht en mee ingestemd. Zo kan ik ook nog wat voor een belangrijke groep in onze samenleving betekenen.
Wij (mijn vrouw en ik) zijn zelf dit jaar lid geworden. Ik las vaak de Nestor bij mijn schoonmoeder in Utrecht en vond er vele goede en vooral wetenswaardige dingen in staan; gericht op de ouderen. Ook besefte ik dat er veel vrijwilligers nodig zijn om dit soort verenigingen en de vele activiteiten in stand te houden en eventueel uit te breiden. Mijn vrije tijd vult zich zeer snel in maar dit werk kan indien het zo uitkomt ook wel een dagje opschuiven, vandaar dat ik dit wel voor de KBO wil doen.

Dan nog even iets over mezelf:
•Ik ben: Gelukkig getrouwd en heb een zoon, een dochter en een kleindochter;
•In 1971 zijn wij vanuit Utrecht naar Woerden verhuisd;
•Ben altijd werkzaam geweest in een supermarkt in Woerden, op de groenten afdeling;
•Mijn hobby’s zijn: op mijn kleindochter passen, motorrijden, klussen, fotografie, wandelen en fietsen.

Wellicht kom ik u op de een of andere activiteit tegen.

Groeten
André Agterberg

You cannot copy content of this page